fbpx

Super apartament în Solid Residence Mamaia

VÂNDUT

Comision 0%

Suprafață
115 mp

Compartimentare
decomandat

An construcție
2015

Etaj 7/8

3 camere
2 băi

Aruncă o privire și peste imagini!

7

Primul cuvant pe care te face acest apartament sa il spui este “wow!”. Asa arata un apartament in care pui suflet si nu te gandesti niciodata ca o sa vrei sa iI vinzi.

O locuinta, fie ea si de vacanta, trebuie sa aiba ceva care sa te binedispuna… prin decorul acestuia, prin design-ul dar si prin alte detalii cum ar fi o priveliste de care acesta dispune. O dubla priveliste de fapt, daca ii putem spune asa, pentru ca pe ferestrele apartamentului se zareste marea dar si lacul la doar cativa metri. Este un apartament in care se poate locuii si permanent, dat fiind tipul de apartament, compartimentarea dar si complexul rezidential “Solid Residence”, in care acest apartament este situat, complex ce beneficiaza de parcare privata, monitorizare video si paza pe tot timpul anului.

Comportimentarea este decomandata, aici se regasesc doua bai dintre care una atasata dormitorului matrimonial si inca una comuna celorlalte camere. De aici nu lipseste dressingul care faciliteaza locuirea in sistem permanent si nici balcoanele la care se face accesul din absolut toate camerele.

WOW!

Utilități:

  • Utilitati generale: Curent, Apa, Gaz
  • Sistem incalzire: Centrala proprie

Dotări:

  • Alte spatii utile: Terasa

Finisaje:

  • Stare interior: Bună

Alte detalii zonă:

  • Amenajare strazi: Asfaltate, Betonate
  • Locuinţa face parte dintr-un ansamblu rezidenţial

Preț:
179.000
165.000

Adrian

+40 735 484 894

adrian@iga.com.ro

Localizare

Cauți o proprietate?