fbpx

SevenPalms Saturn

Saturn | Constanța

 

de la
42.062 € + TVA

 

Suprafețe
42.04 – 64 mp

Termen finalizare
decembrie 2025

147 unități locative
P+7

Aruncă o privire și peste imagini!

7
Vezi aici tipuri de apartamente

Studio – S.Construit 42.04 – S.Utila 28.25 – Balcon 7.97 – Preț 42.062 € + TVA
Ap. 2 camere – S.Construit 64.16 – S.Utila 42.33 – Balcon 5.57 – Preț 60.060 € + TVA
Ap. 2 camere – S.Construit 60 – S.Utila 44.49 – Balcon 5.81 – Preț 64.215 € + TVA

Bun venit in complexul SevenPalms, un loc minunat situat chiar la 200 de metri de plaja in frumoasa statiune Saturn! Aici la SevenPalms, ne-am dedicat sa-ti oferim un stil de viata de vis, unde confortul si relaxarea se intalnesc intr-un mod armonios.
Cu o arhitectura moderna , acest complex este destinat sa ofere o experienta deosebita celor care isi doresc sa se bucure de confortul si frumusetea litoralului.
Cu un total de 9 etaje, complexul este construit pentru a oferi spatii generoase si elegante. Fiecare apartament este gandit pentru a satisface cele mai exigente gusturi, avand in vedere finisaje premium si o atentie deosebita pentru detalii.
Piscina noastra exterioara este locul perfect pentru a te racori in zilele insorite si pentru a te bucura de atmosfera relaxanta a statiunii. Şi pentru ca stim cat de importanta este comoditatea, am pus la dispozitie locuri de parcare pentru rezidentii nostri, asigurandu-ne ca fiecare zi incepe si se incheie fara griji legate de gasirea unui loc de parcare.
Cu termenul de finalizare stabilit pentru 2025, ai ocazia sa te alaturi comunitatii noastre intr-un loc in care sa te simti cu adevarat acasa. Fie ca te decizi pentru un apartament cu doua camere sau pentru un studio spatios, vei gasi aici tot confortul si linistea de care ai nevoie.
Asadar, te invitam sa faci parte din povestea noastra la SevenPalms, unde profesionismul se imbina cu caldura si ospitalitatea pentru a crea un mediu perfect pentru tine si familia ta.
Aici, fiecare zi devine o noua aventura si o oportunitate de a trai viata in toata splendoarea ei!

Spațiile comune se vor dota conform standardelor de confort și siguranță.

  • Pardoseli placate cu granit
  • Usi de acces in apartamente 
  • Sticla securizata
  • Sistem de iluminat
  • Interfon
  • Lift x 2

 

  • Loc de parcare – 5.000 Euro 

Cătălin

Agent Imobiliar

+40 732 956 981

catalin@iga.com.ro

Localizare

Cauți o proprietate?