fbpx

Casă modernă cu ponton privat pe malul lacului Siutghiol

Ovidiu | Constanța

Suprafață casă
320 mp

Suprafață teren
620 mp

Regim de înălțime
S+P+1

An construcție
2021

6 camere
4 băi

Aruncă o privire și peste imagini!

7
Casa moderna situată pe malul lacului Siutghiol, alcătuită din subsol, parter și etaj, cu o suprafață totală de 320mp și amplasată pe un teren generos de 620mp. Casa este complet mobilată și utilată cu piese premium, oferind un spațiu elegant și confortabil pentru locuit.
Când te apropii de proprietate, vei fi întâmpinat de o fațadă contemporană și sofisticată, cu linii curate și utilizarea generoasă a sticlei, permițând luminii naturale să pătrundă în interior. Intrarea principală este primitoare și se deschide într-un hol spațios, iluminat printr-o fereastră înaltă.
Parterul este amenajat într-un mod deschis și luminos, cu podele de lemn elegant și finisaje de înaltă calitate. Zona de living este confortabilă, cu mobilier premium și o canapea spațioasă, perfectă pentru relaxare. Alături, se află o zonă de servit cina cu o masă generoasă, ideală pentru cinele în familie sau pentru întâlniri cu prietenii. Bucătăria este complet utilată cu aparate de ultimă generație și dispune de un design modern, cu suprafețe de lucru și o insulă centrală, care oferă atât spațiu pentru depozitare, cât și un loc de socializare. De asemenea, există și o zonă de relaxare în aer liber, unde poți savura o cafea dimineața sau poți organiza grătare în serile de vară.
Pe lângă casa în sine, proprietatea oferă și un peisaj minunat. Grădina amenajată cu grijă este încadrată de un gazon verde , oferind un mediu relaxant și plăcut. De asemenea, vei avea acces direct la un ponton privat situat pe malul lacului, unde poți petrece timpul în liniște și te poți bucura frumusetile naturii.

Compartimentare

decomandată

Dormitoare

Living

Băi

Bucătărie

Număr fronturi

Terase

Front stradal (m)

Locuri de parcare

Suprafețe

mp

Suprafață utilă

Suprafață construită (amprentă la sol)

Suprafață teren (mp)

Utilităţi

  • Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV
  • Sistem incalzire: Centrala proprie

Dotări:

  • Alte spatii utile: Spatiu depozitare, Birou, Dressing, WC Serviciu

Finisaje:

  • Usi interior: Lemn
  • Izolatii termice: Exterior
  • Ferestre cu geam termopan

Preț:
690.000 €

Cătălin

Agent Imobiliar

+40 732 956 981

catalin@iga.com.ro

Cauți o proprietate?